Monday, November 10, 2008

Jakarta tranzit

Maris Jakartaba varazsoltuk magunkat. Ugy ugralunk a szigetek kozott, mint szocske a fucsomok kozott. De itt sem leszunk sokat, holnap megyunk tovabb Kualaba. Atszamoltuk a hatralevo napokat es ra kellett jonnunk, hogy az egy het alig lesz eleg Kualara meg Singaporra, igy Tioman meg szigetek, meg lazsalas... szoval ezek nem lesznek.

De nem baj, rank fer a pihenes. Meg jo lenne egy laundry is. Elegge szakadtak vagyunk, azt hiszem meg hatizsakos viszonylatban is. Tanulva az elozo Jakarta szallasunkbol, most bevetettuk magunkat a kozpontba, szallas utan kutatva. Az elso elegansabb helyen a recepcioban rank neztek, majd osszeneztek es kozoltek, hogy minden szoba foglalt. Ereztuk, hogy nem passzolunk a milliobe, igy egy lepukkantabb helyen probalkoztunk. Na itt mar egy kisebb veszekedes aran, meg elore kifizetve a szobat, be is fogadtak minket. S lesz melegviz :))))

Ez az utolso estenk Indoneziaban. Ezt azzal unnepeltuk, hogy merhetetlenul sok tengeri herkenytyut kajaltunk a jol bevalt etteremunkben. (Ancolbam, ha valaki meg emlekszik ra.)
Laca tobbzodni akart, hat megkapta. :))
Kivalasztotta a legkoverebb homart az akvariumbol... Na ez tette ki a szamla felet. Azert a bebicapa (bocs az allatbaratoktol), a kiralyrak, a japan halfile meg a tintahal is a felejthetetlen elmenyek koze tartozik. Hmmm :) Ja meg persze a kancso sor, amit mar oly regota nelkuloztunk.

Jakartabol megint csak ennyire volt eronk. Pedig biztos van itt mas erdekes is, de majd felfedezi valaki mas. Meg rengeteg a felhokarcolo...

No comments: